koffie 

QUALITY FROM AROUND THE GLOBE​

Viva Sara staat garant voor kwaliteit en perfectie.

Het was voor ons dan ook de voor de hand liggende keuze

om met hen samen te werken.

Wij willen uiteraard enkel het beste aan onze klanten serveren!

Take it away or drink it here!

Regal

Onze Regal is een dagelijkse, zeer fijne kwaliteitskoffie. Hij is kruimig en hartig van smaak die tevens fluweel aandoet. Regal is ook een aanrader mits hij een laag cafeïnegehalte heeft.100% Arabica

Extra

De Extra is een ronde en volle koffie met een krachtige afdronk, Het is tevens een royale mélange met onevenaarbare aroma's die altijd opnieuw bekoren.100% Arabica.

Cafeïnevrij

Mengeling van geurige koffie voor wie geen cafeïne wenst en toch van een lekker kopje koffie wil genieten. 100% Arabica.

Cappuccino

Deze bestaat voor 1/3 uit espresso, 1/3 warme melk en 1/3 melkschuim. Bij een Cappuccino wordt de melk en en daarna het schuim op een vers gezette espresso gegoten. De melk dient te mengen met de espresso, zodat er een aantrekkelijke en lekkere mix ontstaat, waarbij de crèma mixt met het schuim tot een mooie moccakleurig pallet.

Latte Macchiato

Een Latte Macchiato, letterlijk vertaald ‘gevlekte melk’, wordt ook gemaakt met espresso en warme melk. Een Latte Macchiato heeft in verhouding meer melk dan een Cappuccino. De melk wordt met stoom verwarmd en vaak geserveerd in een groot glas, waarbij langzaam de vers gezette espresso door de melkschuim wordt gegoten en blijft drijven op de warme melk. Hierdoor krijg je een mooie scheiding van de warme melk onderin, de espresso die daarbovenop, afgetopt met het laagje melkschuim.

Wij hebben tevens diverse smaakjes om je latte macchiato te 'pimpen'.

Oma's garden

Een kleurrijk mengsel van verschillende vruchten en bessen, zoals in grootmoeders tuin. Aromatisch, rijp en vers geplukt fruit. Ingrediënten: stukjes appel, zwarte bessen, natuurlijke smaakstoffen, gevriesdroogde stukjes braambes, aardbei en framboos, wilde aardbeibladeren.

Lemon

De verfrissende citroenolie verleent een fonkelend en verfrissend aroma aan deze fruitinfusie. Ingrediënten: appelstukjes, hibiscus, rozenbottel, natuurlijke smaakstoffen, schil van citrusvruchten, citroengras.

Munt

Zuivere pepermuntbladeren produceren een energieke en verfrissende drank, die kan genoten worden na een maaltijd om de spijsvertering te bevorderen, bestrijdt slapeloosheid en zenuwachtigheid. Ingrediënten: gedroogde muntbladeren.

Balance

Zoete infusie, met een zachte bloemrijke toon. Hij heeft een ontspannend/kalmerend en evenwichtsherstellend effect. Versierde rozenblaadjes accentueren de heel sterke aantrekkingskracht van deze blend. Probeer hem eens uit en u zult er direct voor gewonnen zijn. Ingrediënten: stukjes kaneel, kardemom, zoethoutwortels, koriander, venkel, gemberwortels en rozenblaadjes

Green and white mango

Harmonieuze mengeling, pure lente in uw kopje. De levendige, gele kleuren van de ingrediënten herinneren ons aan de eerste warme stralen van de lentezon. Uw gehemelte zal getinteld worden door deze blend van fruitige aroma’s en maakt van deze theemengeling een echte specialiteit. Ingrediënten: China Sencha, China Pai Mu Tan [81%], mango, ananas, appelsien, aroma, bloesem van goudsbloem, gevriesdroogde aardbeien.

Thee

Krijgt u thuis ook heimwee naar onze koffie of thee?

Deze zijn bij ons ook verkrijgbaar om thuis te nuttigen. 

Chocolademelk met melkchocolade 

Gestoomde melk met zalige melkchocolade.

Warme melk met een paar lepels cacao is er niet meer bij. Bij ons word er chocolademelk gemaakt met echte chocolade!

 

Pure chocolademelk

Gestoomde melk met lekkere en pure chocolade.

De donkere chocolade bevat meer cacao en minder suiker waardoor je chocolademelk veel meer smaak krijgt.

Frisdranken, koude thee's/- koffie's

Er is een aanbod van diverse caloriearme verfrissingen met een fantastische smaak. Gelooft u ons niet? 

Daar kunnen we maar 1 ding op zeggen: kom ze uittesten want je weet niet wat je mist!

Voor de zoetebekjes onder ons

Contact Me

©2023 by Chocolate de rêves. Proudly created with Wix.com